Όροι συμμετοχής στα σεμινάρια αντλιών θερμότητας Climaveneta

Δηλώσεις συμμετοχής

Λαμβάνονται υπόψιν μόνο δηλώσεις συμμετοχής τις οποίες παραλαμβάνουμε έως 7 ημέρες πριν από την αντίστοιχη ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου. Ο αριθμός συμμετεχόντων περιορίζεται στα 40 άτομα περίπου. Η ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ δεν δεσμεύεται να κάνει αποδεκτές όλες τις δηλώσεις συμμετοχής.

Κόστος και Παροχές

Τα σεμινάρια παρέχονται δωρεάν. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου προσφέρονται σνακ, αναψυκτικά και καφές. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής αναλαμβάνει ο ίδιος ο συμμετέχων. Περαιτέρω έξοδα δεν υπάρχουν. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο θα λάβετε κατόπιν της επιτυχούς εγγραφής σας και αποδοχής της συμμετοχής σας.

Επιβεβαίωση συμμετοχής

Το αργότερο 15 εργάσιμες ημέρες μετά την αίτησή σας θα λάβετε ηλεκτρονικά, μέσω email, την απάντηση για επιβεβαίωση ή μη της συμμετοχής σας, η οποία θα περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες οργανωτικές λεπτομέρειες (π.χ. τόπος διοργάνωσης σεμιναρίου, χάρτης μετακίνησης, ατζέντα, κ.λπ.). Για τον έλεγχο λήψης της επιβεβαίωσης ή για διευκρινίσεις θα κληθείτε και τηλεφωνικά.

Ακύρωση

Η ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ διατηρεί ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα ακύρωσης, ειδικά εάν δεν υπάρχουν αρκετές δηλώσεις συμμετοχής. Όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή σε σεμινάριο που πρόκειται να ακυρωθεί, θα ειδοποιούνται ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά.

Οι ακυρώσεις συμμετοχής από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να αποστέλλονται έγκαιρα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να ενημερώνουν τηλεφωνικά την εταιρεία μας (210 9400720).

Οδηγίες ασφάλειας

Οι υπεύθυνοι του σεμιναρίου είναι αρμόδιοι για την τήρηση των κανόνων ασφάλειας. Στους χώρους όπου πραγματοποιούνται τα σεμινάρια, οι συμμετέχοντες οφείλουν να τηρούν τις οδηγίες του υπεύθυνου του σεμιναρίου περί ασφαλείας και προβλεπόμενης διαδικασίας αντιμετώπισης έκτακτων περιπτώσεων.

Ευθύνη

Αποκλείεται οποιαδήποτε ευθύνη της ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ, των ιδιοκτητών των χώρων της διοργάνωσης ή των εξουσιοδοτημένων από αυτούς προσώπων για οποιεσδήποτε βλάβες, κυρίως λόγω ατυχημάτων, ζημιών, απώλειας ή κλοπής, καθώς και αξιώσεις αποζημιώσεων λόγω μη αποδοχής της αίτησης συμμετοχής, ακυρώσεων και αλλαγής των ημερομηνιών. Το αυτό ισχύει και σε περίπτωση μη έγκαιρης ακύρωσης ή μη πραγματοποίησης της διοργάνωσης, ακόμη κι εάν η εκ των προτέρων ενημέρωση των συμμετεχόντων δεν είναι εφικτή.

Αποθήκευση δεδομένων

Με την εγγραφή σας δηλώνετε ότι συμφωνείτε με την αποθήκευση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από τη ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ για εσωτερικούς σκοπούς (διοργανώσεις, προσκλήσεις, ενημερώσεις προϊόντων, αποστολή ενημερωτικού υλικού κ.λπ.) υπό την τήρηση των ισχυόντων κανόνων προστασίας δεδομένων. Ανάκληση των παραπάνω είναι εφικτή ανά πάσα στιγμή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ διατηρεί ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα τροποποιήσεων των όρων συμμετοχής. Οι εκάστοτε ισχύοντες όροι συμμετοχής είναι διαθέσιμοι στην ιστοσελίδα www.climaveneta-economy.grPowered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

News Flash

Μύθοι και πραγματικότητα

Μύθοι και αλήθειες για την απόδοσή και τα πλεονεκτήματά τους έναντι άλλων παραδοσιακών λύσεων σε θέρμανση και κλιματισμό.Αντλίες θερμότητας Climaveneta για το σπίτι αλλά και την επιχείρηση σας

Η αλήθεια είναι ότι θέλετε πλέον να εξοικονομείτε ενέργεια παντού: στο σπίτι, στο εξοχικό αλλά και στο γραφείο ή την επιχείρησή σας. Γιατί το κόστος της ενέργειας που θα μπορέσετε να “γλιτώσετε” είναι χρήματα που θα κρατήσετε στην τσέπη σας!H Climaveneta σε έργο του αρχιτέκτονα Renzo Piano

Ο γνωστός αρχιτέκτονας ανέλαβε τη σχεδίαση μιας ολόκληρης νέας περιοχής  με διαμερίσματα, γραφεία, καταστήματα αλλά και πολιτιστικούς χώρους – όπως ένα μουσείο επιστημών – στην περιοχή του Τrento στην Ιταλία.